Home » Zorgproducten

Zorgproducten

Mensen moeten én willen steeds langer thuis blijven wonen. Wij bieden u verschillende producten die uw huis veilig voor u houden en langer zelfstandig wonen mogelijk maken.

Daarnaast bieden we ook veel producten die u helpen om uw huis veilig te maken voor kleine kinderen. We onderscheiden ons daarbij op producten die mooi en innovatief zijn en eenvoudig om te monteren.

Wandbeugel zichtbaar in het donker

Wij hebben we een groot aantal producten van SecuCare in ons assortiment zoals douchezitjes, drempelhulpen, toiletbeugels, antislip producten en wandbeugels die zelfs in het donker zichtbaar zijn.

Maarten Wijninga van SecuCare: “Bestaande wandbeugels zijn niet mooi en ingewikkeld om te bevestigen. Dat is een heel proces van meten, maken en monteren. We hebben daarom veel aandacht besteed aan het design en het montage- en gebruikersgemak. Onze serie wandbeugels is altijd toepasbaar en heeft allerlei slimme extra’s. Ze kunnen bijvoorbeeld eenvoudig worden ingekort, hebben een horizontale en verticale grip en bevatten glow in the dark elementjes die de beugels ook in het donker duidelijk zichtbaar maken.”

Meer weten of een afspraak maken? Bel direct: 035-6026900 Neem contact op