Home » Over ons

Over ons

Provak Soest is sinds 2008 gevestigd aan de Nijverheidsweg 11. Cor Ceelen nam in 1998 de ijzerwarenhandel over waar hij sinds 1990 werkte. De techniek en de omgang met klanten in de winkel bevielen hem zo goed dat hij besloot de winkel te kopen.

cor-ceelenKennis en persoonlijk contact

Cor: “Ik wil dat klanten zich hier thuis voelen en weten dat ze altijd bij ons terecht kunnen met hun vragen. We merken ook dat klanten waarde hechten aan onze kennis en het persoonlijke contact. Ze weten dat als ze bij ons een machine kopen, ze uitgebreide uitleg krijgen over hoe die werkt.”

“Een oplossing zoeken we ook altijd. Laatst kwam hier een man binnen die zijn kantoor niet meer in kon, omdat zijn codeslot kapot was. Wij hebben direct de leverancier gebeld en het slot ter plekke gerepareerd. Niets is gemakkelijker dan te zeggen: ‘Sorry, heb ik niet’ of ‘Sorry, kan niet’. Dat zal bij ons echter nooit gebeuren. Wij zeggen nooit nee, gaan altijd op zoek voor de klant.”

Ons team

Werken in een ijzerwaren- en gereedschappenzaak betekent voor ons: onze klanten op weg helpen, meedenken en oplossingen aanbieden. Wij doen dat graag.

We volgen continu de marktontwikkelingen en scholen ons bij waar dat nodig is. We zijn allemaal in het bezit van een vakdiploma of leren hier nog voor. Daarnaast volgen we regelmatig aanvullende opleidingen, zoals over de steeds veranderende eisen voor het beveiligen van woningen.

Persoonlijke ervaringen

Doordat de branche bijzonder innovatief is volgen we veel producttrainingen. Zodat u als klant, hoe nieuw het product ook is, goede achtergrondinformatie krijgt en we u vanuit onze persoonlijke ervaringen kunnen adviseren.

Allemaal hebben we daarbij onze eigen interesses en ervaring. Tegelijkertijd streven we ernaar om alle kennis te verdelen over twee of meer medewerkers. Omdat u, als de specialist een vrije dag heeft of op vakantie is, dezelfde deskundigheid en informatie van ons mag verwachten.

Breed assortiment

“We vinden het belangrijk om scherp te blijven op waar onze klanten behoefte aan hebben en ons assortiment daarop aan te passen.
“Inbraakbeveiliging blijft ook belangrijk. We leveren kosteloos advies aan huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast kunnen klanten ons bellen voor controles en preventietips en helpen we graag met het aanbrengen van het juiste hang- en sluitwerk.”

Zorgproducten voor ouderen

zorgproducten“We zien recent de vraag naar zorgproducten voor ouderen flink toenemen. Onze lijn van SecuCare omvat onder meer producten zoals eenvoudig te monteren wandbeugels, die kunnen voorkomen dat ouderen vervelend ten val komen. Zo proberen we steeds weer nieuwe producten in ons assortiment op te nemen waar onze klanten mee verder worden geholpen.”

Meer weten of specifieke vragen? Neem contact op