Home » Garantie en omruilen

Garantie en omruilen

Over garanties kunnen we heel kort zijn. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Wij helpen u dan ook net zo lang, tot we u naar uw volledige wens geholpen hebben.

Garantieregelingen producten

Normaal heeft u op elk gebruiksartikel één jaar garantie + één jaar van Provak erbij. Bij enkele machinemerken heeft u zelfs tot drie jaar garantie. Mochten er zich binnen twee jaar, bij normaal gebruik, geen problemen voordoen, dan kunt u er vanuit gaan dat er geen materiaal en/of constructiefouten aanwezig zijn die onder een garantieregeling vallen.

Helaas maken wij ook mee dat er ‘abnormaal’ gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsgereedschappen.
Een schroevendraaier, ook al is het de beste die er te krijgen is, is nog steeds niet bedoeld om er met een hamer op te slaan, om bijvoorbeeld de tegeltjes in de keuken van de muur af te bikken. Hogedrukreinigers zijn nog steeds niet vorst-ongevoelig en haspels kunnen in opgerolde staat bijzonder heet worden als er een zware machine op wordt aangesloten.

Aankoopbewijs, garantiekaart en gebruiksaanwijzing

Mocht u aanspraak willen maken op een garantie, dan willen wij ervoor zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Neem daarom altijd een aankoopbewijs mee (ook al is deze drie jaar oud) en liefst ook nog de garantiekaart of gebruiksaanwijzing.

Soms vragen wij u een kleine bijdrage in de verzendkosten als uw aankoop moet worden opgestuurd naar de fabrikant of leverancier. In veel gevallen kunnen we u dan een vervangend artikel in bruikleen meegeven, zodat u gewoon door kunt gaan met waar u mee bezig was.

garantie-en-omruilen

Ruilen is nooit een probleem

Natuurlijk willen wij dat u bij ons met het product naar buiten loopt dat voor uw situatie de beste keuze is. We proberen u daarom in de winkel altijd zo goed mogelijk te informeren. Blijkt achteraf toch dat u een ander artikel had moeten hebben, kom dan vooral terug. Want een tevreden klant is voor ons veel meer waard dan een snelle verkoop en een ontevreden klant.

Wilt u wat ruilen? Neem dan in ieder geval uw aankoopbewijs of pakbon met complete verpakking en toebehoren mee. Vanzelfsprekend moeten de artikelen wel ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Meer weten of een afspraak maken? Bel direct: 035-6026900 Neem contact op