Home » Kwaliteit, service, levensduur en betrouwbaarheid

Kwaliteit, service, levensduur en betrouwbaarheid

U kunt bij ons terecht voor (specialistische en bijzondere) gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen, installatiemateriaal, lijmen, kitten, hang en sluitwerk, tuingereedschap en nog veel meer.

In onze ruime showroom sierbeslag vindt u alle mogelijkheden en materialen op het gebied van hang en sluitwerk. We beschikken daarnaast over een:

  • Slijpservice
  • Montageservice
  • Reparatieservice
  • Graveerservice
  • Sleutelservice

A-merken, keiharde garanties

Ons assortiment bestaat vrijwel volledig uit A-merken. Dat is niet voor niets. Wij willen kunnen staan voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Er is veel in de branche te koop dat niet aan onze kwaliteitseisen kan voldoen. Niet voor niets zeggen we ‘goed gereedschap is het halve werk’.

Met het gereedschap dat wij verkopen krijgt u kwaliteit, service, ergonomie, levensduur en betrouwbaarheid. Samen met onze leveranciers geven wij keiharde garanties op de producten.

Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf

Wij zijn een Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor:

  • Advies, controle en preventietips.
  • Het aanbrengen van de benodigde inbraak-werende middelen.
  • Keuring om in het bezit te komen van het certificaat veilige woning.

Advisering is kosteloos en gebeurt altijd door een medewerker die is opgeleid als preventieadviseur. Daarna ontvangt u van ons desgewenst een vrijblijvende offerte voor de benodigde beveiligingsproducten, montage en mogelijke voorrijkosten. Wij zijn altijd open over de kosten, er komen geen verrassingen achteraf.

Centraal magazijn, breed assortiment

We vinden het belangrijk om ons assortiment continu aan te passen aan uw behoeften. Zo leveren we sinds twee jaar zonnepanelen van zeer goede kwaliteit en helpen we desgewenst graag bij de montage. Onze lijn van zorgproducten omvat onder meer producten zoals eenvoudig te monteren wandbeugels, die kunnen voorkomen dat ouderen vervelend ten val komen.

Vragen?

Kunt u iets wat u zoekt niet vinden? Veelal hebben wij het dan in ons eigen magazijn of in het centrale magazijn van Provak in Zwolle. Wij kunnen u dan binnen één of twee dagen datgene leveren wat u zoekt.

Ga direct naar de webshop Webshop