Home » Inbraakbeveiliging in Soest: kosteloos advies aan huis

Inbraakbeveiliging in Soest: kosteloos advies aan huis

Soest is een redelijk veilige gemeente, maar heeft wel te kampen met een behoorlijk hoog aantal woninginbraken.

inbreker[1]Hoe gaan inbrekers te werk

In Nederland zijn voornamelijk gelegenheidsinbrekers actief. Zij gaan op stap met een breekijzer en schroevendraaier. Met dit gereedschap wrikken ze de deur of een raam open, breken de cilinder van het slot open of forceren klep raampjes die niet goed afgesloten zijn.

Andere technieken die veel voorkomen zijn het ‘flipperen’ of het ‘hengelen’. Flipperen en hengelen kan alleen als u uw deur niet op slot heeft gedraaid. Flipperen betekent dat de inbreker met een stuk hard plastic de dagschoot van het slot wegduwt zodat de deur opent. Hengelen betekent dat de inbreker probeert door de brievenbus de deurkruk naar beneden te halen.

Meest recent zien wij veel geslaagde inbraken door middel van kerntrekken. Hierbij trekt men met een apparaat de complete cilinder uit het slot. Zelfs een SKG** cilinder is tegen dit geweld niet opgewassen. Gelukkig zijn er inmiddels cilinders en veiligheidsbeslag waarmee inbraak door middel van kerntrekken kan worden voorkomen.

Hoe gaan wij te werk

Onze gediplomeerde beveiligingsadviseurs geven u graag tips en adviezen aan huis om inbrekers buiten de deur te houden. Geheel kosteloos inspecteren zij uw woning en geven u advies en een vrijblijvende offerte. Daarin staan de maatregelen die u moet nemen om uw woning volgens het Politiekeurmerk Veiling Wonen te beveiligen.

Wij beschikken over een ruim assortiment inbraak werende producten die voldoen aan de eisen om uw woning te beveiligen volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij helpen u desgewenst graag bij het aanbrengen van de benodigde maatregelen.

Waarom een Politiekeurmerk Veilig Wonen

Voldoet uw woning aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen dan komt u in aanmerking voor het certificaat beveiligde woning. De kans op inbraak in een gecertificeerde woning is gemiddeld 50% lager dan in een woning zonder keurmerk. Bij woningen met zeer gedateerd hang- en sluitwerk kan de winst zelfs tot 90% oplopen. Verder geeft uw verzekering veelal een korting op uw inboedelverzekering.

Meer weten of een afspraak maken? Bel direct: 035-6026900 Afspraak maken